Contact informatie

Je kunt ons mailen op radio@albumam.nl

14 gedachten over “Contact informatie”

 1. Hi Rene hoe gaat het er mee, lekker genieten van je vrije tijd nu FB weg is. Hoe gaat het met het LPAM gebeuren, alles nog steeds naar je zin.
  Hier trouwens nog 100% storing aanwezig.

  Groetjes Albert uit Heerhugowaard Noord-Holland.

  1. Hoi Albert, het onderhoud duurde beduidend langer dan gepland, de verlengspoel was defect geraakt en moest opnieuw worden gemaakt, je kunt zowat niets kopen dus alles is zelfbouw. Pas op zaterdagnacht (23/11) om 03:00 uur, was de antenne klaar en kon ik weer in de lucht na een uitval van 5 dagen, veruit de langste periode sinds 21 mei 2019 toen ik een vergunning kreeg. Weinig vrije tijd, de week ervoor was de SDR stuk, die stoorde al weken. Er zat wat vocht in de connector maar dat los je niet zomaar op omdat het 2 masten van 6 meter op elkaar zijn met tuidraden, daarvoor moest eerst hulp worden ingeroepen. Als laatste de nu al 21 maanden durende soap rond de vergunning van een zendmast. Grtz, René.

  1. Dag Nico, de SDR Den Bosch is de laatste tijd BAGGER, je kunt beter op Leiden1 luisteren, hier http://kiwi-sdr1-leiden.impactam.nl:8073/?f=846.00amz6 dus. Af en toe kun je eens checken of hij het weer doet maar op dit moment stoort Den Bosch enorm en is ook veel ongevoeliger. Op dit moment heb ik de timer op 07:30 – 19:00 uur staan. Velen werken thuis en luisteren toch niet in de auto en sowieso is de ontvangst slecht als het donker is. Grtz, René.

  1. Dag Nico,
   De SDR Den Bosch is al weken BAGGER, erg veel storing de laatste tijd, geen idee wat er aan de hand is.
   Je kunt beter naar deze http://185.238.128.118:8073/?f=846.00amz5 SDR Eindhoven luisteren. Hij is wel wat ongevoelig maar minder storing en de stationslabels staan erbij, klik…klaar.
   Gisterenavond was ik naar Enschede en heb ik hem nog een tijd aan laten staan om onderweg te luisteren, normaal gesproken zijn de uitzendtijden van 08:00-19:00 uur gedurende de wintertijd.
   Grtz, René

 2. Hallo René. Sinds zondag staat je zender (weer) uit. Wanneer gaat deze weer aan?
  Dan iets anders: voel je er iets voor om van 24 t/m 28 maart a.s. http://radiomiamigo.co.uk/ door te willen geven via jouw 846 kHz-zender? Want dan kan men zowel in Nederland alsook in België daarnaar ook via de AM naar luisteren – net zoals vroeger vanaf de m.v. Mi Amigo. Misschien weet jij iemand in Noord-Nederland die dit dan ook via zijn AM-zender door wil geven. Alvast hartelijk bedankt voor jouw moeite hiervoor! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂

  1. Hallo Nico,

   Ik ben amper nog in de lucht sinds Radio Nostalgie op 1 januari een vergunning heeft verkregen en mij wegdrukt in het weekend. Het bereik is zuiver net 30 km waardoor je mij niet meer zult horen in Gouda.

   Ben nu bezig met een nieuwe verlengspoel voor 1251 kHz, deze exclusief Nederlandse frequentie heb ik afgelopen zomer al verkregen maar nog niets mee gedaan. Ik vermoedde al dat het ooit eens uit de hand zou lopen qua storing en heb de 1251 kHz overgenomen van Memories AM uit Geffen die nu op DAB+ te ontvangen is.

   Ik weet nog niet of ik het MiAmigo programma zal doorsturen, dat heb ik wel gedaan in 2019 maar er werd ook actuele reclame uitgezonden en dat mogen we niet doorsturen. Mocht dit geen Belgisch maar Engels initiatief zijn zonder actuele reclame, dan zal ik er nog eens over nadenken.

   Grtz, René

   1. Hallo René. Radio Nostalgie heb ik ook eens luid ontvangen in Gouda (en dit toen ook doorgegeven aan het AT!), maar de laatste ruim een week heb ik deze niet meer gehoord en op dit moment hoor ik op de SDR in Groningen http://77.167.8.137:8073/ ook niets op de 846.0o. Ook op mijn radio in Gouda is nu al ruim een hele week stilte op de 846 kHz, dus je kunt jouw 846 kHz-zender nu gerust weer aanzetten! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂

    1. Hallo Nico,

     Radio Nostalgie is vandaag (28/2) weer uitstekend te ontvangen, ik heb besloten de 846 kHz op zijn minst de komende tijd vaarwel te zeggen.
     Zonde om er nog tijd en energie in te steken, ook omdat nog steeds niet -definitief- duidelijk is of de nieuwe antennemast mag worden geplaatst.
     Uiteraard heb ik al wel een omgevingsvergunning van de gemeente ontvangen.

     Grtz, René

 3. Hallo René. Doe als volgt: luister ‘s morgens éérst of Radio Nostalgie aan staat, zo niet dan kan jij je eigen zender dan òngestoord aanzetten. Want óók ík hoorde hem voor het eerst in zo’n twee weken weer, en ook nú weer luid en duidelijk op mijn radiootje in Gouda en inmiddels heb ik al een e-mail hierover naar het AT gestuurd! Overigens kon ik ook Album AM eerder vandaag duidelijk ontvangen door mijn radiootje een kwartslag te draaien zodat ik Nostalgie niet meer kon horen. Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂

  1. Hallo Nico,

   Zal nog wel een tijdje duren voordat de antenne is omgebouwd naar 1251 kHz, het heeft op dit moment geen prioriteit. Af en toe eens luisteren.

   Grtz, René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *