Album AM vanaf 1 oktober op 1251 kHz

Na een week testen en nog eens testen, werkt de antenne eindelijk naar behoren en staat er 1.00:1 op de VSWR meter πŸ™‚ .

Omdat de frequentie veel beter is dan 846 kHz met daarop piraat Radio North uit Noord-Ierland en een keiharde Spaanse zender die vanaf 855 kHz mega spetterde op 846 kHz, is Album AM nu vaker te horen in de avond.

Helaas pas na 21:00 uur want DankΓ³ RΓ‘diΓ³, een keiharde zigeunerzender uit Hongarije, verziekt de frequentie van Album AM. Het is een utopie een schone frequentie te vinden op de AM, dat wil zeggen een legale frequentie!

De programmatijden zijn ongewijzigd gebleven, soms eens een werkdag maar sowieso in het weekend. Op zaterdag wordt het live gepresenteerde programma van Neverland Radio vanuit Venlo doorgezet met Peter tussen 11:00 en 13:00 uur en Huub tussen 13:00 en 15:00 uur.

Top hat antenne
Top hat antenne