Uitzendtijden gewijzigd vanwege de wintertijd

Voor sommigen de tijd om een winterdip te ontwikkelen, voor anderen de donkere dagen voor Kerst die gezelligheid geven.

De wintertijd is ingegaan en Album AM past de uitzendtijden aan. Zoals je als luisteraar weet, worden AM stations ernstig door sterke buitenlandse stations gestoord tijdens de schemering (grey zone) en tijdens de periode dat het donker is (skywave).

De gewijzigde wintertijden zijn van 07:30 tot 18:00 uur, afhankelijk van het jaargetijde zullen de tijden nog wijzigen (minder uren) omdat het bereik in de winter een stuk minder is vanwege de grey zone en skywave. Vanwege de GEMIDDELDE uitzendtijd (12/7), worden in de winter uren gesprokkeld om in de zomer wat meer dan 12 uur per dag uit te mogen zenden. De tijden worden nauwkeurig bijgehouden in een logboek.

Wintertijd
Wintertijd