“Social” media eruit geknikkerd en de Facebook LPAM & SDR groep gewist

Het moest er toch eens van komen, ik heb alle “social” media eruit geknikkerd en het bevalt uitstekend!!

Het is ongetwijfeld opgevallen, de populaire groep LPAM & SDR is gestopt. Ik had de groep graag voortgezet maar niet op het bagger FB platform.

De reden is o.a. dat ik me niet kan verenigen met de vijandige houding van suikerbergs FB t.o.v. de Nederlandse waarden en de steeds verder uitbreidende censuur. Aan de ene kant wordt BLM omarmt maar aan de andere kant wordt mijn betaalde media gewist en b.v. iedere onschuldige foto met een zwarte piet subiet gewist. De nieuwe GUI is eveneens een ramp en je wordt overspoeld met “nuttige” prullaria en reclame.

Dus weg ermee, het modereren als beheerder van de LPAM & SDR groep nam per dag zeker 5 uur in beslag, de verkregen vrije tijd valt gelijk op.

Einde Facebook :-)
Einde Facebook πŸ™‚