Album AM & Radio City weer op eigen frequenties

Radio City International

Vanaf vandaag is Radio City uit Zeeland (NB) na exact een half jaar weer in de lucht op 801 kHz. Dit betekent dat Album AM weer zijn eigen programma zal gaan uitzenden. In het begin verschilt de content niet veel van de Radio City / Album AM mix maar op termijn moet het format van Album AM gaan wijzigen in Album muziek, dat zal nog even duren want er is nog veel werk te verzetten zowel bij de zender locatie als bij de SDR ontvanger locatie, deze website moet nog worden gevuld met o.a. technische informatie en er gaat veel werk zitten in de LPAM & SDR Facebook groep waar je uiteraard lid van kunt worden. Het gratis lidmaatschap geeft exclusief toegang tot de uitstekende ontvanger. Veel luisterplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *